http://www.svoboda.org.ua

Кому не байдужа його доля, помоліться за звільнення раба Божого Миколи. Дякую.
Великдень він зустріне за гратами. Господи, помилуй раба Твого Миколу.
Дякую Богові, Пресвятій Богородиці, св. Анастасії Узорішительниці і всім, хто переживав і молився за нього. 
Поділюся своїми враженнями. Приїхавши туди десь о 9.20, я спробувала підійти до ВР з боку Садової вулиці, але міліція перекрила підступи до будівлі. Для того, щоб прийняти зрадницьке, антиукраїнське рішення влада відгородилася від людей величезною кількістю спецназу і міліції. Люди спробували прорвати міліцейський кордон. Тих, хто стояли переді мною почали нещадно бити палицями, жінки закричали.
Ми відійшли звідти і почали обходити Раду, я зайшла в наступний перевулок. Там було вже багато людей з прапорами різних партій. Потім я спробувала пройти до свободівців, але мене мало не задавили, тому що якісь "орли" перегородили одну частину провулку і людям для того, щоб пройти ближче залишилась вузька стежинка. Все було більш-менш спокійно до того моменту, поки люди не дізнались, що злочинне рішення прийняли. Раптом натовп почав розвертатися і пішов на нас, це сталося тоді, коли міліція почала бити і труїти газом людей, які стояли в перших рядах. Після закінчення мітингу я підійшла до того місця, де відбувались сутички. Так було море папірців і ремінь від чиєїсь куртки... Потім Свобода сформувала колону і ми пішли по місту скандуючи гасла проти перебування московського флоту в Україні. Біля мене стояла жінка з Тернополя, яка загубила взуття під час тисняви, вона так і йшла в шкарпетках по асфальту. Наша колона зупинилась біля пам'ятника Шевченку там виступали лідери партії. Коли всі вже збирались розходитись, Тягнибок сказав, що заарештували Олексія Кайду - голову Тернопільської обладміністрації.
Всі рушили до Шевченківського райвідділку, скоро його відпустили, але сам факт затримання державного службовця з "неправильними" політичними поглядами дуже насторожує. 
Як думаєте жити далі?
Я вважаю, що народ достоїн влади, яку собі обрав. Перш за все треба змінювати свою рабську психологію.
Також не бачу достоїної альтернативи діям регіонів.
Особисто бачу своє служіння допомозі проповіді православ'я.
Представники Московського патріархату навіть спромоглись організувати хресний хід з десятьох чи трохи більше людей на підтримку влади.
Думаю, що це були чи не єдині ідейні прихильники нинішнього режиму, бо решта біло-блакитних була абсолютно байдужою до всього, що відбувається навколо.
Патріотичні організації все ж проведуть акцію протесту, яка розпочнеться о 12.00 на Софіївській площі. Хто хоче - приходьте!
Крім Свободи жодна опозиційна сила не прийшла. Зате в новинах про нас казали. Завтра проводитимуть пікет біля Червоного корпусу, бо мєдвєдєв туди приїжджає, здається. Початок о 9.00.
Повернутись в Про політику, бо без неї не виходить
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей