svjat написав:Молитви-медитації Тезе можуть принести величезну шкоду православній людині?

Це що за маячня? Обгрунтуй цю тезу, інакше я сприйму це як провокацію і витру твій пост .
1) по темі.
Святе, я думаю, що тут доводити треба корисність медитації, а не навпаки вимагати докази її шкідливості.
Конкретно я про її шкоду читав в книзі
Серафіма Роуза "Православие и религия будущего", розділ
ВОСТОЧНАЯ МЕДИТАЦИЯ НАСТУПАЕТ НА ХРИСТИАНСТВО.
Автор, доречі, дуже довго вивчав буддизм і читав праці східних релігій в оригіналі.
Проте, можливо, на Тезе просто використовують це модне слово, щоб заманити народ, а насправді там мається на увазі, щось інше.
Я там не був, не знаю. По цитатах це мабуть не порівняєш, бо досвід у кожного свій.
P.S.: Я б поїздку на Тезе сприймав би як місіонерську: розказати західному світу про істину і красу православ'я.
2) по правам і обов'язкам.
Святе, видаляти пости в темі може, або її автор, або модератор, якщо іде відхід від теми і порушення правил. Тут я його не бачу.
Як на мене погрози щось видалити тут є тиском на Волошку, бо вона цього зробити не може. До того ж в цій темі ти не беспристрасний споглядач, а активний учасник.
Прошу так більше не робити.
Мабуть варто було б покликати когось третього, щоб розібратися. Або натиснути "Поскаржитися" біля сумнівного з твоєї т.з. посту, а я б вже розібрався.