ідентифікаційний код і православ"я

Тут можна БЕЗ реєстрації задавати конкретні запитання, на які хочете отримати відповідь саме від священика

Модератори: ієрей Володимир, Theodotos

ідентифікаційний код і православ"я

Повідомлення Natalia » 14 червня 2010, 21:14

Слава Ісусу Христу! Тема ідентифікаційного коду напевне цікавить багатоьх православних, та останні події насторожують ще більше:згідно з вимогами Євросоюзу щодо безвізового режиму українцям мають видати біометричні паспорти. А наступним кроком стануть чіпи на чоло??? =@
Natalia
Зелений паросток

Повідомлення: 4
Ім'я: Наталя
Прізвище: Щепківська

Re: ідентифікаційний код і православ"я

Повідомлення Ігор » 14 червня 2010, 21:25

Natalia написав: Тема ідентифікаційного коду напевне цікавить багатоьх православних

Не хочу жодним чином вас образити, але я особисто не певен в цікавості даної теми для багатьох православних... Мене особисто дана тема не цікавить і більшості православних яких я знаю ця тема також не цікавить. А деякі православні про цю тему навіть не знают (особливо ті які живуть за межами колишнього СРСР).
Вважаю що для православної люди є речі і теми куди більш важливіші і загрози для православної душі (а не тіла) куди більш реальніші ніж біометричний паспорт!
"У тебе немає душі. Ти душа. У тебе є тіло." - Клайв Люіс
"You don't have a soul. You are a soul. You have a body." - C.S. Lewis
Ігор
Модератор

Повідомлення: 1247
Ім'я: Ігор

Повідомлення Віктор Чмель » 17 червня 2010, 16:42

Тема про коди вже обговорювалася на цьому форумі тут viewtopic.php?f=17&t=883. Там є відповідь ієрея Володимира, священника нашого форуму.
Найбільш докладну відповідь проти кодів я читав в художній в принципі книзі священника Олександра Торіка "Флавиан: жизнь продолжается".
Знайшов її онлайн тут http://lib.rus.ec/b/205211/read. З вашого питання див. "ГЛАВА 5. КОЗЯВОЧКИ С ХВОСТИКОМ ".
Помилуй мене, Боже, я ж бо слабий! /З таїнства Соборування/
Віктор Чмель
Адміністратор

Повідомлення: 1367
Ім'я: Віктор
Прізвище: Чмель
Ім'я по-батькові: Васильович

Повідомлення Pinguin » 10 липня 2010, 18:14

Думаю, що крім слова "чіп", в біометричному паспорті нічого особливого порівняно зі звичайним нема.
Катруся 8.12.2007
Костик 30.05.2009
Pinguin
Твердий Горішок

Повідомлення: 2259
Ім'я: Ірина
Прізвище: Мартинюк
Ім'я по-батькові: Станіславівна

Повернутись в Запитання священику

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей

Тут спілкуються українською