по російськи, але
можна перекласти через (наприклад) http://pereklad.online.ua/
і далі..
Євангеліє від Іоана написав:14. "Нехай не тривожиться серце ваше; віруйте в Бога і в Мене віруйте. 2В домі Отця Мого осель багато. А якби не так, Я сказав би вам: Я йду приготувати місце вам. 3Іколи піду і приготую вам місце, прийду знову і візьму вас до Себе, щоб і ви були там, де Я. 4Акуди Я йду, ви знаєте, і путь знаєте. 5Фома сказав Йому: Господи! Не знаємо, куди йдеш; і як можемо знати путь? 6Ісус сказав йому: Я є путь, і істина, і життя; ніхто не приходить до Отця, як тільки через Мене. 7Коли б ви знали Мене, то знали б і Отця Мого. І віднині знаєте Його і бачили Його. 8Филип сказав Йому: Господи, покажи нам Отця, і нам вистачить. 9Ісус сказав йому: стільки часу Я з вами, і ти не знаєш Мене, Филипе? Хто бачив Мене, той і Отця бачив; як же ти говориш: покажи нам Отця? 10Хіба ти не віриш, що Я в Отці і Отець у Мені? Слова, які Я кажу, не від Себе кажу; Отець, Який в Мені перебуває, Він творить діла. 11Вірте Мені, що Я в Отці і Отець у Мені. Якщо ж ні, то вірте Мені за самими ділами. 12Істинно, істинно кажу вам: хто вірує в Мене, діла, які творю Я, і він створить, і більше цих створить; тому що Я до Отця Мого іду. 13Іколи чого попросите у Отця в ім’я Моє, те зроблю, щоб Отець прославився в Сині. 14Іколи чого попросите в ім’я Моє, Я те зроблю. 15Якщо любите Мене, то дотримуйтесь Моїх заповідей. 16ІЯ ублагаю Отця, й іншого Утішителя дасть вам, щоб був з вами повік, 17Духа істини, Якого світ не може прийняти, бо не бачить Його і не знає Його; ви ж знаєте Його, бо Він з вами перебуває і у вас буде. 18Не залишу вас сиротами; прийду до вас. 19Ще трохи, і світ уже не побачить Мене; а ви побачите Мене, бо Я живу, і ви будете жити. 20Того дня дізнаєтесь ви, що Я в Отці Моєму, і ви в Мені, і Я в вас. 21Хто має заповіді Мої і дотримується їх, той любить Мене; а хто любить Мене, того полюбить Отець Мій; і Я полюблю його і явлюся йому Сам. 22Іуда, не Іскаріот, говорить Йому: Господи, що це, що Ти хочеш явити Себе нам, а не світові? 23Ісус сказав йому у відповідь: хто любить Мене, той слово Моє збереже; і Отець Мій полюбить його, і Ми прийдемо до Нього і оселю сотворимо у Нього. 24Ахто не любить Мене, слів Моїх не береже; слово ж, яке ви чуєте, не Моє, а Отця, Який послав Мене. 25Це сказав Я вам, перебуваючи з вами. 26Утішитель же, Дух Святий, Якого пошле Отець в ім’я Моє, навчить вас усього і нагадає вам усе, що Я говорив вам. ..."
28.05/15.05
Не бійтеся дня прийдешнього
"Досить для кожного дня своєї турботи" (Мф. 6, 34)
Не жахаєтеся заздалегідь своєїй слабкості, "досить для кожного дня своєї турботи". Не бійтеся завтрашнього дня: завтрашній день сам про себе поклопочеться. Той, Хто сьогодні послав вам мир душевний, Тому все можливо, Він не відмовить вам і завтра на цьому світі. Не спокушайте самих себе турботою про майбутні випробування, які ще не настали. Не піддавайтеся жодним побоюванням, не заглядайте вперед. Не робіть жодного зусилля щоб вгадати майбутнє, але відганяйте подалі від себе всякий страх вірою в Господа і покладайтеся на своєчасну допомогу Божу.
Відавайтеся у всьому і цілком Вседержителю в повній вірі, що разом з випробуваннями Він пошле вам і силу, достатню, щоб його перенести, - Життєдавець наш "сповнить усяку потребу вашу, за багатством Своїм у славi"(Флп. 4, 19). Надайте все Йому; бравши рало, не озирайтеся назад, не зупиняйтеся на дрібницях, майте мужність, довірившись у всьому Богу, чекати зі спокоєм. з повним упованням і з повною покорою, щоб воля Його здійснилася.
Пам'ятайте, що сила дається не на завтрашній, а на сьогоденниій хрест. Одна людина, глибоко пригнічена, повідала іншому свої турботи і спитала: "Чому мені так жахливо важко?" - "Тому, - відповів той, - що ти разом із своїм тягарем захопив і майбутній та несеш цей й майбутній тягар своєю силою, не Божою".
Своя сила гнітить безпорадністю, а Божа сила підіймає всемогутністю.
Джерело
Дякую,Юрій написав:..але можна перекласти через (наприклад) http://pereklad.online.ua/

Повернутись в Молодіжне служіння
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей