Те, що страшилок випущено багато , це одне.Но те що вони вільно продаються, а маленькі брошури роздаються (особисто мені , на території Почаївської Лаври дали брошуру "новый мировой порядок" І ще декілька в такому стилі , вже не памятаю назв )то це вже авторитет церкви.Посилання в інтернеті на православну літературу не дуже хотілося б давати, тому що це було б не відомо чи авторитет http://www.rusprav.org/наприклад оцей сайт.А те що на розкладках в великих храмах є (не під стінамми монастирів , а в організованих церковних лавках)то тільки посилання можу дати тудиВіктор Чмель написав:особисто мені в ваших дописах бракує посилань на авторитетні джерела (окрім Бібілії - тут у вас все добре). Напр. які православні книжки ви маєте на увазі? Те, що страшилок випущено багато - я згоден, але там так само мало аргументів, і посилань. Там іде нагтітання певного психологічного стану.
піти та запитати все, що є по центальному банку, міжнародно валютному фонді,666,масонству ітд. Особисто в мене є "Ноевые дни"," Православный мир и масонство".Те що масонські символи розкидані майже по всіх грошових купюрах світу, то це свідчить , що вони контролюють ці валюти, а значить і економіки тоді навіщо це робиться церквою?Віктор Чмель написав:Там іде нагтітання певного психологічного стану.
На мою думку дати другу і
то це ж не суперечить Лк 6:35 позичайте, не ждучи нічого назад, і ваша за це нагорода великою буде, і синами Всевишнього станете ви .Віктор Чмель написав:я дійсно не чекаю назад
Але ж можна позичити маючи ціль контролювати, Вт 23:20 в которую ты идешь, чтобы ОВЛАДЕТЬ ею.І тут якраз ВІДСОТОК.Не просто позичити ,а позичити в РОСТ.Я вже писав
но це осталось незаміченим.А досвіт сучасний? Міжнародний валютний фонд на яких умовах дає мільярди Україні? На умовах змін до законів.А якщо в моїй хаті хтось , зі сторони хоче змінити як я живу на свій лад, то що це? УПРАВЛІННЯ моїм життям.klevanskyj написав:в історії України лихварі не на останньому місці , є чималий досвід в відносинах з ними.
ну приблизно з цією ціллю я і підняв тут це питання для себе ( в мене духівника немаВіктор Чмель написав:Треба буде зі своїм духівником поговорити, або можливо тут отці дадуть відповідь.
)дякую Pinguin за пораду, хто зна, може й скористаюсь, але на релігійні питання там відповіді не дадуть, це точно.Pinguin написав:отримати економічну освіту